Horeca Concepten met Kaas

U heeft een hotel of restaurant? En u wilt nu echt de switch gaan maken naar meer biologische en regionale kazen? Helemaal top. Want dat zoekt de huidige horeca bezoeker!

Kijk alleen maar naar het succes van bijvoorbeeld: De Fenix Food Factory in Rotterdam. Wat een geweldige plek, vind ik. Onlangs was ik daar met mijn vriend. Hij liep vrijwel meteen naar de speciaal bier afdeling. Ik liep, uiteraard, meteen naar de kaas winkel van Booij kaasmakers. Terwijl ik een heerlijk kaasplankje kocht (voor 2 personen) Had mijn vriend 6 verschillende smaken bier uitgezocht. Samen hebben we zo genoten!

Natuurlijk heb ik geluk gehad. Mijn bedrijf zit dicht bij vele kaasboeren. Die ik dagelijks bezoek. Helaas heeft u waarschijnlijk geen kaasboer om de hoek, noch de tijd om die te gaan bezoeken. 

Neem dan vooral eens contact op met mij: Wietske, via tel. 0514 855118. Want naast het feit dat ik graag over kaas praat. Vind ik het ook super om samen na te denken over een passend concept voor uw hotel of restaurant. Het is de hoogste tijd om te switchen naar biologisch en regionaal. Want doet u het niet, dan doet de buurman het wel.

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Kaasplankje en bierproeverij Fenix Food Factory

Kaasplankje Booij Kaasmakers Fenix Food Factory