Borrel

Borrel 

U organiseert een borrel op uw werk. En u was van plan om een rondje supermarkt te doen? Dat is niet meer nodig. Bent u klaar voor het echte genieten, samen met collega's? Dan heet ik u van harte welkom bij ons in Friesland. Op deze pagina vindt u de lekkerste borrelpakketten en kaasplankjes. Vinden wij :) En wie wij zijn? Wij zijn Wietske Borger en Foekje van der Zee (Kaasspecialisten sinds 2008) Onze borrelpakketten en kaasplankjes kunt u direct bestellen. Met speciaal door ons geselecteerde kazen, worsten, huisgebrande nootjes en huisgemaakte tapenades. Kazen die wij betrekken van boeren en kleinschalige biologische producenten. Huivert u ook van de kwaliteit van de supermarkt? U vraagt zich ook af hoe lang al die voorgesneden kaas en worst er al ligt. Kom dan bij ons voor de lekkerste borrel van het jaar.

Geef uw borreldatum en aantal personen door via wietske@kaaspakket.com. Bel Wietske 0514 855118. 

Of kies meteen een van de onderstaande borrel pakketten. Via PostNL kunt u zelf kiezen wanneer het borrelpakket of kaasplankje wordt bezorgd. Alle kazen en worsten worden op de dag van verzending vers gesneden in Sloten (Frl) of Joure (Frl).

Wilt u als bedrijf of organisatie een kaasplankje of borrelpakket geven als relatiegeschenk. Vraag ons dan vooral naar de mogelijkheden via wietske@kaaspakket.com. Dat deed onlangs nog een van onze klanten. Die gaf een borrelpakket cadeaubon aan een relatie. Voor 20 personen. Dat is nog eens een origineel relatiegeschenk!

10 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

10 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2