Relatiegeschenk

Relatiegeschenk

Veel van onze klanten geven een van onze relatiegeschenken aan hun klanten. Waarom? Omdat ze iets weg willen geven van topkwaliteit. Bovendien vinden klanten iets bij ons wat ze vaak missen bij grote handelaren in relatiegeschenken. Waar massaal "goedbedoelde" spullen uit China in zitten. Wij gaan voor lokaal met een verhaal. Als u dit ook zoek, kom dan bij ons! Wij houden van persoonlijk contact. En wij hebben verstand van de lekkerste kaas. Gecombineerd met wijn en delicatessen.

U kunt bij ons uw wensen aangeven met betrekking tot het relatiegeschenk. Wij zullen er alles aan doen om producten te selecteren die passen bij uw bedrijf. Daarnaast vinden wij een persoonlijke boodschap bij het relatiegeschenk enorm belangrijk.

Wij denken graag mee over het toevoegen van een persoonlijke boodschap bij uw relatiegeschenk. Wij verzorgen ook graag het verzenden van uw relatiegeschenken. Direct naar uw klant. Dat scheelt u enorm veel tijd.

Kortom bent u op zoek naar een vertrouwde partij. Die 365 dagen (online) geopend is. Waar u altijd terecht kunt, ook in een fysieke winkel. Die niet gaat voor China, maar voor Lokaal. Met volledige aandacht voor u en uw relaties.

Bel Wietske 0514 855118 of via wietske@kaaspakket.com. Wij maken u graag blij met topsmaak en de verhalen achter onze kazen.

 

17 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

17 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2