Puur en eerlijke relatiegeschenken en kerstpakketten bestellen?

We komen graag persoonlijk met je in contact.

Wietske

logo-kaaspakket-kaas-online-bestellen-2021

Kerst is een tijd van gezelligheid, lekker eten en cadeautjes. Met een kerstpakket kan je je personeel en/of zakenrelaties bedanken voor het voorbije jaar.

Wij hebben ze in alle prijsklassen en formaten, zodat je zeker iets vindt dat bij je personeel en/of zakenrelaties past. Ben je op zoek naar een heerlijk kerstpakket in grote aantallen? 50? 100? 500? 1000? Met pure en eerlijke producten van Hollandse bodem? Samen kunnen we een mooi kerstpakket samenstellen, geheel naar de wensen van jouw bedrijf of organisatie.

We denken met je mee. Meteen contact? Bel Wietske 0514 855118, of mail: wietske@kaaspakket.com

Waarom grote aantallen kerstpakketten bij ons bestellen?

 • Kerstpakketten met de lekkerste streekproducten, puur en eerlijk van Hollandse bodem
 • Eigen ontwikkeling duurzame kerstpakket-items
 • Met de meest bijzondere kazen en delicatessen (ook uit jouw eigen regio)
 • Rechtstreeks van de boerderij, warme bakker, keurslager en fruitteler
 • Milieuvriendelijk verpakt
 • Sociaal ingepakt door Vonk Werkt te Sneek
 • Al onze producten zijn >3 maanden ongekoeld houdbaar
 • Bezorging op de door jou gewenste dag
 • Snelle bezorging naar kantoor of thuisadressen van jouw collega’s

Duurzaamheid is een breed begrip

Bij ons begint duurzaamheid bij lokaal inkopen

Als Friezen zijn wij enorm gefocust op duurzaamheid, omdat wij iedere dag genieten van onze mooie provincie. Wij willen, net als jij, dat dit behouden blijft voor ons, onze kinderen en alle toekomstige generaties.

Onze keuze voor non-food items
Wij kiezen bewust voor non-food items die van waarde en van nut zijn voor de ontvanger. Denk hierbij aan kaasplankjes, kaasschaven, jute tassen, groente-fruittassen, kwaliteits kaasmessen. Daarnaast selecteren wij enkel leveranciers die werken met FSC certificeringen. Het personaliseren van items bij jouw logo of tekst doen wij graag.

Onze keuze voor verpakkingen
Om te zorgen dan onze kazen en worsten >3 maanden ongekoeld houdbaar blijven verpakken wij deze in een vacuüm verpakking. Passende verpakkingen zoeken en vinden, is één van onze grootste uitdagingen en missies van ons bedrijf. De reden hiervoor is dat wanneer onze producten perfect in een cadeaudoos passen, wij zo weinig mogelijk vulmateriaal hoeven te gebruiken. Zowel een win in de kosten als een win voor het milieu.

De verpakkingen zelf
Bij de keuze voor verpakkingen kijken wij naar de recyclebaarheid maar ook naar het feit dat de verpakking zelf van gerecycled materiaal is gemaakt. Dit doen wij bij onze glazen fles bescherming, dit zijn hoezen van gerecycled karton. De vulling is gemaakt van gerecycled karton. Bij de cadeaudoos zelf zitten we soms een beetje in een spagaat. Het moet mooi, stevig en duurzaam zijn. Wij proberen hierin de juiste keuzes te maken.

Producten met een prachtig verhaal

Persoonlijke verhalen van boeren die het net even anders aanpakken

Boeren die een groot hart hebben voor hun omgeving en die goed voor hun dieren zorgen. “Koop lokaal” is een soort trend die de laatste jaren sterker is geworden. Voor ons stijgt het boven een trend uit. Het is voor ons een manier van leven en een manier van zaken doen.

Dit is een greep uit onze leveranciers

Kaasmakerij De Terschellinger · Hooidammer Biokaas Heerenveen · Kaasboerderij De Deelen · Kaasboerderij De Gelder · Schapenkaasboerderij Tusken Bosk en Mar Oudega · Vonk! Kaarsen Sneek · Keurslagerij Spijkerman Akkrum · Bruinsma Worstmakerij Joure · De IJsfabriek Joure · ’s Lands beste Biddinghuizen · De Kleinste soepfabriek Groningen · Bakkerij Meinsma Balk · Bio chips Wolvega · Sparkberry Burgum · Maallust bierbrouwerij Veenhuizen · Grutte Pier bier Leeuwarden · Tulpenbier Harlingen · Mole ’t Lam Woudsend · Kistenkoning Oosterwolde · Neleman Biowijn · Fryske Frucht Heerenveen · Frysling wijn Twijzel · De Heidepleats Sint Nicolaasga · en zoveel meer….

Wij werken samen met Vonk Werkt.

Vonk is een sociale werkplaats in het Friese stadje Sneek, waar kaarsen worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hun unieke kaarsen bieden wij aan in onze kerstpakketten en Vonk helpt ons bij het inpakwerk van relatiegeschenken en kerstpakketten.

VONK! Staat voor vuur. En wordt gerund door Niels Hoekstra. Niels hebben wij leren kennen als een sociaal ondernemer puur sang. Ooit begonnen in het onderwijs, maar hij had meer ambities. Nu geeft hij betekenisvol werk aan jongeren.

Bij VONK! krijgen mensen verantwoordelijkheid en horen ze er helemaal bij. Iedere werknemer krijgt professionele bedrijfskleding. Op bijna iedere kaars komt de naam te staan van diegene die de kaars heeft gemaakt. En iedere medewerker hangt met zijn/haar foto aan de muur (wall of fame).

Vorig jaar hebben wij samen me de mensen van VONK! meer dan 2000 kerstpakketten ingepakt. In ieder pakket kwam ook een sneeuwbalkaars. Door de toevoeging van de kaarsen kunnen onder andere wij ervoor zorgen dat VONK! het hele jaar door kaarsen kan produceren. Dit is zo belangrijk. Het betekent een baan voor vele jongeren.

Voor Scheepsbouw Van Nieuwenhuijsen verzorgen wij ieder jaar kerstpakketten en relatiegeschenken. Met de meest bijzondere Friese streekproducten.

Martijn Nieuwenhuijsen: “Elk jaar weer top”

Econvert besteld ieder jaar hun kerstpakketten bij ons. Met prachtige Friese kazen en delicatessen. Ook bestellen zij regelmatig Friese relatiegeschenken voor buitenlandse klanten en relaties.

Anja Klinkenberg van Holland Tyre, regelen we ieder jaar met kerst Kilokaasjes met kerststicker. Voor relaties in binnen en buitenland.

Anja: Kaaspakket.com regelt al meerdere jaren onze geschenken naar volle tevredenheid. Ze denken mee en leveren altijd mooie producten!

Voor Orca Crew Services regelen we ieder jaar de kerstpakketten voor alle collega’s.

Sander Mondeel van Orca: Leuk om te geven, vriendelijke en snel, goede service.

Grote aantallen kerstpakketten kiezen, samenstellen en bestellen?

Origineel kerstpakket voor medewerkers, collega’s en zakelijke relaties

Ben je op zoek naar grote aantallen kerstpakketten voor zakelijke relaties, jouw collega’s en medewerkers? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij combineren de lekkerste kazen en delicatessen en stellen hiermee originele kerstpakketten en relatiegeschenken samen.

Wij gaan aan de slag en stellen kerstpakketten op maat samen!

Onze Friese roots dragen we altijd mee in onze besluiten. Wij kiezen bij voorkeur producten rechtstreeks van lokale boeren, bakkerijen, slagerijen. Omdat wij zelf gevestigd zijn in het Friese stadje Sloten halen wij producten uit onze eigen streek. Maar we helpen ook graag bij het samenstellen van een kerstpakket met producten uit jouw streek. Wij staan zelfs open om de pakketten op een door jou aangewezen sociale werkplaats te laten inpakken. Het moet helemaal jullie kerstpakket worden, dat is het belangrijkst!

Mooie kleinschalig gemaakte producten, met een prachtig verhaal. Persoonlijke verhalen van boeren die het net even anders aanpakken. Boeren die een groot hart hebben voor hun omgeving en die goed voor hun dieren zorgen. Al onze kerstpakketten zijn origineel. Dat wil zeggen, wij hebben ze samen met onze klanten samengesteld en daarom “one of a kind”.

We willen niet opscheppen, dat zit ook niet in onze Friese aard, maar wij stellen kerstpakketten op een bepaalde manier samen zodat ze hun eigen persoonlijke uitstraling krijgen. Hierbij speel jij als klant een belangrijke rol. Hoe specifieker jouw wensen en verwachtingen, des te beter kunnen wij een passend en origineel voorstel doen. Dit komt door onze selectie van unieke producten. Maar ook door onze mooie verpakkingen.

Wij vinden het leuk om onze kerstpakketten extra speciaal te maken!

Hoe we dat doen? Bij ons in de buurt zit Sipke en hij graveert logo’s en spreuken op onze kaasschaven, kaasplanken, kistjes en kaasgereedschap. Ook zetten we graag de namen van de ontvangers op de pakketten met een naamsticker.

Dan is een kerstpakket toch net een beetje persoonlijker.

Bedank je medewerkers en zakelijke relaties deze kerst voor hun inzet en samenwerking.

Grote aantallen kerstpakketten bestellen? We komen graag persoonlijk met je in contact.

  Wat zijn je gegevens?

  Ik ontvang graag de brochure kerstpakket:

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  (* = altijd invullen)

  Kerst Kaastasje

  12.25 (excl. BTW)

  13.84 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Hart tasje Kerst

  14.70 (excl. BTW)

  17.43 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Borrelpakket Brievenbus

  22.25 (excl. BTW)

  24.52 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstborrel Tasje

  25.00 (excl. BTW)

  27.57 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Brievenbusborrel Vega

  29.90 (excl. BTW)

  32.87 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Witte Kerstpakket mini

  34.15 (excl. BTW)

  39.83 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Spaans Kerstgeschenk

  34.65 (excl. BTW)

  40.25 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Frans kerstpakket

  42.95 (excl. BTW)

  49.21 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstpakket Vers Mandje

  45.00 (excl. BTW)

  51.26 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Italiaans Kerstpakket

  45.40 (excl. BTW)

  51.66 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Hollands Kerstpakket

  46.95 (excl. BTW)

  53.37 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Fries Kerstpakket

  51.50 (excl. BTW)

  56.82 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstpakket Kaas & Bier

  58.50 (excl. BTW)

  65.97 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstpakket Streekmand

  61.70 (excl. BTW)

  71.05 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstpakket Kerstmand

  65.25 (excl. BTW)

  74.71 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstpakket Borrelbox

  69.85 (excl. BTW)

  79.16 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Biologisch Kerstgeschenk

  71.25 (excl. BTW)

  82.79 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Vegetarisch Kerstpakket

  74.95 (excl. BTW)

  83.27 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstpakket Kaas & Port

  76.00 (excl. BTW)

  89.49 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstpakket Stoer Kistje

  77.40 (excl. BTW)

  87.26 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstpakket Verbinding

  80.40 (excl. BTW)

  90.29 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstpakket Winterwarmte

  94.60 (excl. BTW)

  109.21 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Luxe Kerstpakket

  95.45 (excl. BTW)

  108.39 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Heerlijk Koken Kerstpakket

  98.50 (excl. BTW)

  112.79 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstgeschenk Luxe Kaasbox

  110.60 (excl. BTW)

  126.46 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Kerstgeschenk Super Luxe

  155.35 (excl. BTW)

  175.76 (incl. BTW)

  Bekijk product

  Wij verkopen geen alcohol onder de 25 jaar!