Borrel

Kaasplankje Cadeau

Van harte welkom op onze website. En welkom in Friesland. Op deze pagina vindt u de lekkerste kaasplankjes. Vinden wij :) En wie wij zijn? Wij zijn Wietske Borger en Foekje van der Zee (Kaasspecialisten sinds 2008) Onze kaasplankjes kunt u als u wilt direct bestellen. Als cadeau of voor uzelf. Met alleen topkwaliteit kaas. Speciaal door ons geselecteerde kazen. Kazen die wij betrekken van boeren en kleinschalige biologische producenten. 

U kunt ook zelf uw kaasplankje samenstellen. Wij doen er een gratis cadeaukaartje bij met uw eigen tekst. Via PostNL kunt u zelf kiezen wanneer het kaasplankje wordt bezorgd. Alle kazen worden op de dag van verzending vers gesneden en vacuüm verpakt in Sloten (Frl) of Joure (Frl). De kaas is dan 120 dagen ongekoeld houdbaar. Vindt u dit, net als wij, ook zo'n leuk cadeau idee voor uzelf, familie, collega, vriend of vriendin? Heerlijk een avondje samen zijn, met elkaar en de lekkerste kazen.

Tijdens de kerstperiode is een kaasplankje als kerstcadeau of kerstgeschenk een mooie optie. Wilt u als bedrijf of organisatie een kaasplankje cadeau geven met kerst. Vraag ons dan vooral naar de mogelijkheden via wietske@kaaspakket.com.

11 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

11 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2