Kaaspakketten voor het hele gezin

KAASPAKKET VOOR THUIS

Alle vakanties zijn weer voorbij in Nederland. En dan gaan we weer gewoon heerlijke boterhammen smeren, met kaas! Het is zo lekker om voor de hele week kaas in huis te hebben. Klaar is kees. Wij bieden: Kaas voor het hele gezin. In deze "kaaspakketten voor thuis" zitten kazen die zowel voor op de boterham, maar ook als borrelkaasje, perfect zijn. Want laten we eerlijk zijn. De smaken van kazen in de supermarkt, daar worden we vaak niet blij van, ik niet althans. Het is lang zoeken voor iets goeds. Die zoektocht is nu voorbij. YES!

Onze kaaspakketten voor thuis bevatten de lekkerste kazen van Nederland en ieder pakket bevat ruim voldoende kaas om ongeveer 2 weken met een gezin van te genieten. Alle stukken kaas worden vacuüm verpakt en geleverd met kaaspapier om in te bewaren. Vacuüm verpakt zijn de stukken kaas 120 dagen houdbaar. Bezorgd met PostNL. Gewoon altijd de lekkerste kaas in huis. Vers van het mes, gesneden in onze kaasspeciaalzaak te Joure. 

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

#goudsekaaspakket #Goudakaas #kaaspakketgezin #kaas #vacuumkaas #NoordHollandsekaas #borrelkaas #oudekaas #graskaas #belegenkaas #biologischekaas #kaasommeetenemen #geitenkaas #vacuumverpaktekaas