Kerstpakketten 2017

Shop nu de lekkerste kerstpakketten

U vindt bij ons de lekkerste kerstpakketten van Nederland. Kerstpakketten met kaas uit de streekWilt u uw medewerkerst extra verwennen met de lekkerste biologische kazen. Wij maken heerlijke combinaties met kazen uit de streek, wijnen en delicatessen. Garantie voor succes! Wacht niet te lang en vraag een offerte aan. Bezorging op 1 adres in Nederland is gratis bij besteding van >€100. Advies, bel Wietske 0514 855118. 

Klant reactie:

"Wij vinden het een mooi kerstpakket om weg te geven, omdat het goede producten zijn, biologisch en uit de streek" Hilde, Helping Hands Joure.

26 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

26 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Gratis kerstkaartje bij ieder kerstpakket, met op de achterkant: kaasserveertips

Gratis Kerst kaart kaaspakket.com    

Even gezellig met elkaar om tafel? Wat proeven?

Bent u op zoek naar een kerstpakket met kaas? Echt iets bijzonders geven aan al uw medewerkers? Ik kom graag naar u toe. Laat ik wat proeven, hebben we een gezellig gesprek over uw bedrijf en ons bedrijf. En het allerbelangrijkst ik neem de lekkerste kaasjes mee. 

Vanaf 1 september 2017 bezoek ik dagelijks klanten, bestaande en nieuwe klanten. Want per medio november ben ik enkel nog in mijn kaaspakhuis. Zullen we een afspraak plannen? Ik hoor het heel graag via: wietske@kaaspakket.com of tel. 0514 855118.

Kerstpakketten inspiratie nodig? Bekijk dan onze kerstpakketten brochure. 

Klant reactie:

"Ik wil je nog even hartelijk bedanken voor de goede zorgen van de kerstpakketten van OSG Sevenwolden! Het is allemaal goed verlopen en tijdig bezorgd en iedereen vond het een geweldig leuk pakket. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking." Annita Zanting