Kerstpakketten 2017

Onze bijzondere Kerstpakketten met de lekkerste biologische kazen en delicatessen

Dit zijn onze kerstpakketten, kerstgeschenken en eindejaarsgeschenken 2017!

Is het uitzoeken van een kerstpakket een noodzakelijk kwaad? Of gaat u er echt even voor zitten? Wij bij kaaspakket.com verzorgen al bijna 8 jaar kerstpakketten voor onze klanten en hun medewerkers.

Waarom bij ons uw kerstpakket bestellen? Omdat:

 • Onze kazen rechtstreeks van de boerderij komen. En dat vindt u echt nergens.
 • Wij alles zelf snijden en verpakken.
 • De nootjes in de kerstpakketten vers zijn, door ons gebrand. 
 • Wij een voorkeur hebben voor regionale producten. Want wij zijn van mening dat het verslepen van producten over de wereld niet bijdraagt aan een beter milieu.
 • Wij continue bezig zijn betere en milieu vriendelijkere verpakkingen te zoeken en te gebruiken. Wij het gebruik van vulmateriaal zoveel mogelijk willen beperken.
 • Wij maken het liefst gebruik van recyclebare verpakkingen, zoals karton en papier.
 • Bij veel kerstpakketten leveranciers gaat het enkel om de verpakking. De inhoud van producten laat in veel gevallen te wensen over. Denk bijvoorbeeld aan een bijna eeuwig houdbare smeerkaas ?! En wat daar allemaal aan toegevoegd wordt om deze zo houdbaar te maken. Daar doen wij bij kaaspakket.com niet aan mee.
 • Toevoegen van een eigen product. Veel bedrijven hebben zelf producten waar ze trots op zijn. Deze bedrijven willen iets toevoegen aan het kerstpakket dat ze zelf gemaakt hebben. Dat kan bij ons.
 • Toevoegen van een cadeaubon van: Bol.com bon, Hema bon, Coolblue, VVV-bon, Diner-bon etc. Het is mogelijk. Vraag ons naar de opties. Het beste van 2 werelden. U geeft iets lekkers van Kaaspakket.com. En laat uw medewerker zelf nog iets uitkiezen met de cadeaubon.
 • Wij graag meedenken welke product leuk is om toe te voegen met uw eigen logo.


Zelf uw kerstpakket samenstellen, dat kan in onze kerstpakket samensteller. Start meteen met het uitzoeken van uw kerstpakket. 

De kerstpakketten en kerstgeschenken worden op uw verzoek bij collega's thuisbezorgd of op een pallet vervoerd naar uw bedrijf. Vraag vandaag nog een offerte aan voor onze topkwaliteit kerstpakketten. Uw offerte aanvraag ontvang ik graag via wietske@kaaspakket.com.

Het tijdig aanvragen van uw offerte is voor ons heel belangrijk. Wij werken direct met boeren. En het is enorm prettig dat boeren een prognose hebben voor de drukke kerstperiode. Zodat ze op basis daarvan kaas kunnen maken.

Vragen over kerstpakketten, Bel Wietske 0514 855118

19 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

19 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Wat bieden wij niet op het gebied van kerstpakketten:

Goedkope producten, veel verpakking, weinig kwaliteit. Bijvoorbeeld: roombrie (eeuwig houdbaar) marshmallows, chips etc. Helaas dan zijn wij niet de partij die u zoekt.

Cadeaubonnen die maar 1 jaar geldig zijn. Veel cadeaubonnen bedrijven geven een bon die maar 1 jaar geldig is. Dit vinden wij bij Kaaspakket.com echt niet kunnen. Bij ons blijft uw cadeaubon 2 jaar geldig.

Bovendien waarom zou u uw geld willen uitgeven aan een bon (bijvoorbeeld Tintelingen) Immers het bedrijf Tintelingen (die enkel bonnen print) Strijken zelf minimaal 15% van het 'totaalbedrag' van de bon op. Dat weet ik toevallig, omdat ik Kaaspakket.com daar een keer zou aanmelden als leverancier. Het bedrijf waar uw medewerker de bon uiteindelijk verzilverd is daar dus de 'dupe' van.

Bij andere ' grotere' leveranciers van kerstpakketten bijvoorbeeld Hanos, Makro etc. zien we dat deze kerstpakketten al heel vroeg worden verpakt, om de vraag aan te kunnen. Dit gebeurd bij ons absoluut niet. Wij staan voor verse producten. Dat geldt voor onze kazen, verse nootjes en vleesproducten. 

Wij zijn behoorlijk thuis in kerstpakketten “land”. Wij zien een grote verschuiving in wat bedrijven willen geven met kerst. Wij helpen u graag wegwijs te worden in de wirwar aan kerstpakketten. Want ook al besluit u niet bij ons te kopen, dan kunnen wij u wellicht doorverwijzen naar een passende partij.

Wij spelen in op de volgende trends:

Kerstpakketten trends 2017:

 • Bedrijven kiezen steeds vaker voor biologische -en lokale producten
 • Minder vlees. Voor het 5e jaar op rij (bron: nu.nl) eten Nederlanders minder vlees. Ook in kerstpakketten zien we steeds minder vleesproducten.
 • Gezondheid. Bedrijven kiezen steeds vaker voor een kerstpakket met bewust gekozen producten, met minder suiker. 
 • Eigen keuze concept, blijft populair. Natuurlijk is het moeilijk een kerstpakket uit te zoeken dat bij iedere medewerker in de smaak valt. Daarom kiezen onze klanten er vaak voor een bon toe te voegen bij hun kerstpakket. Of kiezen voor onze kaas cadeaubon. Want bij ons kunnen uw medewerkers online zelf een kerstpakket samenstellen.

Vragen over kerstpakketten, Bel Wietske 0514 855118