Kerstpakketten

Shop nu de lekkerste biologische kerstpakketten

Je vindt bij ons de lekkerste kerstpakketten van Nederland. Kerstpakketten met biologische kaas. Wil je collega's extra verwennen met de lekkerste biologische kazen? Wij maken heerlijke combinaties met kazen uit de streek, wijnen en delicatessen. De nieuwe combinatie is: Kaas & Thee! Een absolute smaaksensatie. Wacht niet te lang en vraag een offerte aan. Advies, bel Wietske 0514 855118. 

Klant reactie:

"Wij vinden het een mooi kerstpakket om weg te geven, omdat het goede producten zijn, biologisch en uit de streek" Hilde, Helping Hands Joure.

24 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

24 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Even gezellig met elkaar om tafel? Wat proeven?

Ben je op zoek naar een kerstpakket met kaas? Wil je iets bijzonders geven aan al je collega's? Ik kom graag naar je toe. Laat ik wat proeven, hebben we een gezellig gesprek. En het belangrijkste: ik neem de lekkerste kaasjes mee. 

Vanaf 1 september 2018 bezoek ik dagelijks klanten, bestaande en nieuwe klanten. Want per medio november ben ik enkel nog in mijn kaaspakhuis. Zullen we een afspraak plannen? Wietske, tel. 0514 855118.

Klant reactie:

"Ik wil je nog even hartelijk bedanken voor de goede zorgen van de kerstpakketten van OSG Sevenwolden! Het is allemaal goed verlopen en tijdig bezorgd en iedereen vond het een geweldig leuk pakket. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking." Annita Zanting