Over ons

Foto Wietske Eigenaar Kaaspakket.com

DIT GAAT OVER ONS KAASKOPPEN

Kaaspakket.com is mijn bedrijf, Wietske Borger. Wij verkopen biologische kaas. Met deze bijzondere kazen stellen wij relatiegeschenken, kerstpakketten en cadeau pakketten samen. Voor iedereen die verrast wil worden door smaak.

TEAM KAASPAKKET.COM

Ons team bestaat uit: Foekje van der Zee (winkel Joure), Amarinske, Esme, Jikke en soms komt Lizzie weer even kaas snijden. En onze stagiair Sidney. 

Kaaspakket.com team foto winkel

HOEZO KAASKOP?

Omdat ik in Nederland geboren ben, zou je kunnen zeggen: "Een geboren kaaskop". Het is waar, ik houd ontzettend van kaas. In 2008 opende ik mijn eerste kaaswinkel in Sloten (Frl) Gevuld met kazen van lokale kaasboeren. Al snel volgde in 2009 de winkel Tsiishûs Wytske te Joure.

Friesland is in mijn ogen ruimte, water en boeren. Boeren die zelf kaas maken. Dat is de essentie en basis voor mijn bedrijf. 

WAT IS JOUW FAVORIETE KAAS WIETSKE?

Oei, goeie vraag. Mijn favoriete kaas is de Friese nagelkaas van De Nylander. Absoluut. Mocht u niet van nagelkaas houden. Probeer deze eens en u bent meteen om.

WIE VERKOOPT ER NU KAAS OP INTERNET?

Wij! Onze kazen zijn niet verkrijgbaar in supermarkten. Het zijn kleinschalig geproduceerde pareltjes. En die willen wij delen, met u!

DUURZAAMHEID

De kaas gaat van de producent, naar ons, naar u. Heerlijk toch. 

Ik ben druk hoor. Maar niet alleen met kaas, helaas. Ook met milieuvriendelijke verpakkingen. Ik probeer de inhoud van een pakket precies af te stemmen op de grote van de doos. Dit is nogal een klus. Hiermee besparen wij op vulmateriaal. Onze gekoelde kaasplankjes worden, met trots. Verzonden in een 100% recyclebare kaaskoelbox.

Wietske Flamenco dansen

HEB JE VERDER NOG EEN LEVEN?

Ik heb een hele lieve man, Andre en 2 kinderen, Benthe en Freddy, met wie ik veel tijd doorbreng. Naast het leiden van mijn bedrijf dans ik iedere week met heel veel plezier de Flamenco in Leeuwarden. Een dans waarop ik verliefd werd in Bilbao. Ook bezoek ik regelmatig Flamenco voorstellingen en Spaanse films.

WIE HEEFT HET LEUKSTE WERK VAN DE WERELD?

IK :) Maar zwaar hoor. Kaas proeven, wijn proeven, delicatessen proeven. Het valt allemaal niet mee.

Wilt u mij ook uw verhaal vertellen? Ik ben namelijk dol op persoonlijke verhalen. 

Hartelijke groet, Wietske Borger

Altijd tijd voor een praatje via 0514 855118

Contactgegevens Kaaspakket.com