Biologisch

Biologische Relatiegeschenken

Welkom bij ons in Friesland. Wij vinden dat relatiegeschenken ook puur en mooi moeten zijn. En u waarschijnlijk ook, anders was u hier niet uitgekomen.

Wij combineren biologische kazen met heerlijke wijn en delicatessen. Zodat u uw relaties kunt laten genieten van een geschenk dat naast de fantastische smaken. Ook puur en eerlijk is. Gewoon rechtstreeks van onze biologische boeren. Biologische kaas is zoveel lekkerder dan "gewone" kaas. Smeuïger, veel meer smaak en karakter. Uw relaties gaan dit echt waarderen.

Want het zoeken naar een verantwoord relatiegeschenk is soms heel moeilijk. Er wordt zoveel aangeboden. Vooral milieuvervuilende geschenken. Wij bieden daarin het alternatief.  Verder zoeken is gelukkig niet meer nodig.

Creëer een Happy moment met uw klant(en) en geef een biologisch relatiegeschenk.

U kunt meteen online bestellen. Wij sluiten er een kaartje bij. De tekst hiervoor kunt u typen in het winkelwagentje. 

 

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Alle biologische kazen worden vacuüm verpakt en zijn 120 dagen ongekoeld houdbaar. Om uw relaties te laten weten wat ze hebben ontvangen. Voorzien wij iedere kaas van de naam en herkomst sticker.

Wilt u >12 biologische relatiegeschenken bestellen. Neem dan contact met ons op. Wij spreken heel graag met u via de telefoon. Persoonlijkheid staat voorop. Vragen, bel Wietske via: 0514 855118.