Fries

Friese Relatiegeschenken

Omdat wij gevestigd zijn in het Friese dorp Joure en het Friese stadje Sloten. Besteden wij graag aandacht aan onze eigen regionale Friese producten. Een van onze Friese parels is de Friese nagelkaas uit Workum. De enige Friese nagelkaas die in Friesland wordt gemaakt. Het is een kaas gemaakt van 100% Jersey melk. En dat is me toch een partij lekker. Onze Friese relatiegeschenken zijn een combinatie van Friese streekproducten. Delicatessen zoals ons Fries suikerbrood, Friese droge worst, Fryske dumkes. Het lekkerste Friese relatiegeschenk vindt u bij ons. 

U kunt direct online uw Friese relatiegeschenk(en) bestellen. Wij voegen er een kaartje bij. De tekst kunt u typen in het winkelwagentje. Bedrijven en organisaties kunnen Op rekening kopen. Het afleveradres kunt u zelf bepalen.

Alle kazen worden vacuüm verpakt en zijn 120 dagen ongekoeld houdbaar. Om uw relaties te laten weten wat ze hebben ontvangen. Voorzien wij iedere kaas van de naam en herkomst sticker.

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

4 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Alle Friese kazen worden vacuüm verpakt en zijn 120 dagen ongekoeld houdbaar. Om uw relaties te laten weten wat ze hebben ontvangen. Voorzien wij iedere kaas van de naam en herkomst sticker.

Wilt u >12 Friese relatiegeschenken bestellen. Neem dan contact met ons op. Wij spreken heel graag met u via de telefoon. Persoonlijkheid staat voorop. Groetnis Wietske via: 0514 855118.