Retourneren

Retourneren houdbare producten

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kaaspakket.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren Beperkt Houdbare Producten

Verse producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

Vervangend Product

Kaaspakket.com werkt met vervangende pakketten/producten. Of geld retour. U hoeft pakketten of producten niet retour te sturen. Tenzij de klacht over de kwaliteit van een kaas of ander product gaat. Dan willen wij graag weten wat er aan de hand is. Bij breuk of andere mankementen ontvangt u een nieuw pakket of product. Of uw geld retour. Daar doen wij helemaal niet moeilijk over. 

Schade tijdens transport 

Uw pakket is beschadigd, voor of tijdens het transport. Dat is uiteraard heel vervelend. Daarom willen wij u vragen meteen na constatering van de breuk contact met ons te zoeken, via info@kaaspakket.com. Een foto van de breuk is het allermooist. Zo kunnen wij meteen zien wat er is gebeurd. In overleg ontvangt u van ons zo snel mogelijk een nieuw product/pakket. Of ontvangt u uw geld retour. Kwaliteit van de kaas Als kaasspecialisten zijn wij dagelijk bezig met kaas. Zodra wij een kaas door de midden snijden. Bekijken wij het zuivel. We kijken naar de verdeling van de oogjes. De vorm van de oogjes in het zuivel. Beoordelen de geur. Ook controleren wij de kaasstempel. Hieraan kunnen wij zien of het gaat om echte Boerenkaas (rauwmelkse kaas) of fabriekskaas (gepasturiseerd). Maar ook waar de kaas vandaan komt. En de lengte van rijping (aantal weken) van de kaas. Onregelmatigeheden in de korst en het zuivel kunnen duiden op hyaten in de kwaliteit van de kaas. Deze wordt meteen retour gestuurd naar de boerderij of kaasfabriek.

Kortom voordat u onze kaas ontvangt, kunt u erop rekenen dat wij deze grondig hebben gecontroleerd. Natuurlijk kan er, ondanks onze controle, iets misgaan. Mocht u onttevreden zijn over de kwaliteit van uw kaas of andere producten in uw cadeau pakket. Dan horen wij dat heel graag. Ook vragen wij u dan de kaas (die u kwalitatief als "niet goed" beoordeeld) aan ons retour te sturen. Zodat wij zelf kunnen controleren wat er mis is. Dit kunnen wij dan terugkoppelen aan de boer of fabrikant.

Retour sturen kaas

Bent u er absoluut van overtuigd dat de kaas die u heeft ontvangen "niet goed" is. Dan vragen wij u via e-mail (info@kaaspakket.com) te omschrijven wat er precies mis is met de kaas. Vervolgens ontvangt u van ons instructies over het retour zenden van de kaas.  

Wij staan voor onze kwaliteit! Elke dag weer. Hartelijke groet, Wietske Borger