Duurzame Kerstpakket Items 2023

Nieuw: Tafelkerstboom van duurzaam hout

Kerstboom van duurzaam hout tafelmodel

Tafelkerstboom van duurzaam hout

Speciaal voor in onze kerstpakketten ontwikkelen we dit jaar eigen duurzame non-food items. Deze tafelkerstboom is het eerste werkplaatsmodel gemaakt door Hessel van Houtbewerking Friesland in Balk.

Onze kerstboom is te personaliseren met logo/tekst. Deze tafelkerstboom is een super leuk item. Even wat anders dan de kandelaar of het dienblad. De kerstboom staat ook erg leuk in de vensterbank. Je kunt hem zelf versieren, met lampjes en kerstdecoratie. Het is gewoon iets dat mensen niet hebben en geweldig vinden om te krijgen. Een prachtige eenvoudige maar perfecte decoratie voor thuis en op kantoor. De kerstboom hoeft niet te worden gemonteerd. Uitpakken en versieren maar. Milieuvriendelijk gemaakt, gemakkelijk op te slaan, en elk jaar opnieuw te gebruiken. Breng de kerstsfeer in huis. Een uniek item en een prachtige decoratie voor woonkamer, keuken, kantoor, hal en balkon.

Makke troch Hessel (gemaakt door Hessel)

Het leuke aan deze kerstboom vind ik het feit dat hij gewoon bij ons in Balk (Friesland), 6 km verderop wordt gemaakt. Door Hessel, een super enthousiaste ondernemer die meedenkt met zijn klanten. En die precies weet waar zijn hout vandaan komt.

De onderstaande foto is het 1e prototype gemaakt in de werkplaats. Ben je benieuwd hoe het er echt uitziet? Dan kom ik graag langs om het te laten zien. Omdat wij een totaalleverancier zijn voor duurzame kerstpakketten. Combineren wij deze kerstboom met onze lokale delicatessen (kaas, worst, nootjes, wijn/bier) Op basis van jouw thema en budget maken wij een offerte op maat.

PEFC Hout

Samen voor onze bomen en bossen. Het internationale PEFC keurmerk garandeert dat hout van duurzame oorsprong zijn. PEFC is wereldwijd het onafhankelijke keurmerk ter bevordering van duurzaam beheer van bos en bomen buiten het bos. Lees er alles over op de website: PEFC.

Prijs voor deze kerstboom is:

vanaf 100 stuks €16,75*
vanaf 500 stuks €15,75*
vanaf 1000 stuks €14,75*
vanaf 5000 stuks €12,-*
*alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijsstijgingen

  • Deze kerstbomen bestellen voor in jouw kerstpakket? Bestel tijdig om zeker te zijn van levering
  • Wil je als winkel deze kerstbomen als eerste in je assortiment opnemen? Dan zorgen wij ervoor dat je het alleenrecht hebt in jouw dorp/stad
  • De kerstboom wordt compleet geleverd. Dus geen bouwpakket
  • Transportkosten worden apart berekend
  • Prijzen zijn excl. 21% btw

Interesse in onze duurzame tafelkerstboom? Vraag vandaag nog een offerte aan via: wietske@kaaspakket.com of tel. 0514 855118

Kerstboom van duurzaam hout tafelmodel

Super leuke kerstboom van duurzaam hout. Voor op tafel, in de vensterbank of keuken. Wij verkopen deze kerstboom graag, voor in jouw kerstpakket of relatiegeschenk.

Afmeting: 50cm hoog
Materiaal: Vuren hout

Extra info:

In 2023 doen we iets nieuws!

We introduceren nieuwe duurzame kerst items, non-food, naast ons uitgebreide food assortiment.
Waarom?

Omdat de toevoeging van een non-food item aan kerstpakketten erg gewild is bij onze klanten. De reden hiervoor is dat klanten graag een tastbaar item willen toevoegen aan het kerstpakket. Soms is personaliseren middels een logo of tekst ook een wens.

Het is niet altijd eenvoudig om duurzame non-food items te vinden voor het kerstpakket. Iets dat mensen nog niet hebben en vooral iets waar ze heel blij van worden! Samen met onze leveranciers ontwikkelen wij duurzame kerstitems die echt iets toevoegen aan het kerstpakket. We blijven ver weg van de containers uit China en de massa artikelen. Wij blijven dichtbij huis en houden ons aan onze peilers: lokaal, duurzaam en sociaal.

Bij vragen over onze duurzame non-food kerst-items, bel 0514 855118 of mail: wietske@kaaspakket.com