Betaalinformatie

Alle prijzen die op onze website vermeld zijn, zijn exclusief 9% BTW (voeding) 21% BTW (alcohol, non-food en verpakkingsmateriaal, verzendkosten)

*De reden dat wij onze prijzen exclusief BTW vermelden is omdat wij alleen aan zakelijke klanten verkopen.

Zodra wij je betaling hebben ontvangen, word je bestelling direct verzonden of volgens de aangegeven gewenste bezorg datum.
Je hebt de keuze uit diverse betaalmogelijkheden.

Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

  • iDEAL
  • Bancontact
  • SOFORT Banking
  • Mastercard
  • Visa
  • PayPal
  • Op Rekening (alleen voor zakelijke bestellingen, met kvk en btw-idnr. vanaf €500)

iDEAL
Eenvoudig en simpel betaalgemak! De betaling wordt direct overgeschreven. Via internetbankieren betalen op een vertrouwde wijze. Kies in het betaalscherm voor de optie ‘Betalen met iDeal’. Vervolgens kies je de bank waar je bij aangesloten bent. Je wordt doorgestuurd naar een betaalpagina. Volg daar de stappen die worden genoemd (verschild per bank). Na het betalen keer je terug op onze website waarin de status ‘betaald’ aan je bestelling is meegeven. Op deze pagina staat je besteloverzicht.

Bancontact
Betalen met Bancontact is makkelijker dan ooit. Bancontact is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen. In België is Bancontact de bekendste online betaalmethode. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL.

SOFORT Banking
SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden, zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld overmaken vanaf hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

Mastercard en Visa
Mastercard en Visa zijn wereldwijd de twee meest gebruikte creditcards. Creditcards zijn ideaal voor de grotere transacties en/of transacties waarbij de consument meer zekerheid wil. Dit komt door de goede aankoopbescherming en eventuele standaard verzekering.

PayPal
PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd. Consumenten kunnen met PayPal eenvoudig betalen door middel van hun e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. Het is ook mogelijk om het PayPal account op te waarderen zodat er een PayPal saldo aanwezig is.

Op Rekening (extra uitleg)
Voor bedrijven en organisaties met een kvk-nr en btw id nr. bestaat de mogelijkheid: Op rekening te kopen. Je bestelt eenvoudig online. In het winkelmandje kun je Op rekening aanklikken. Dit kan alleen vanaf een bedrag van >€500. Nadat wij 50% aanbetaling hebben ontvangen, versturen wij jouw cadeau pakket(ten). Je ontvangt de rekening via e-mail. Onze betalingstermijn is 10 dagen. Op rekening kan alleen voor bestellingen >€500.

Op Rekening kan alleen worden gebruikt voor zakelijke bestellingen en/of organisaties met kvk en btw-id nummer. En enkel vanaf een orderbedrag vanaf >€500.

Overschrijding van de betalingstermijn
Onze betalingstermijn is 10 dagen. Mocht deze termijn worden overschreden, dan zijn wij genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. De administratiekosten bedragen €2,- per dag te laat betaald. Deze kosten worden apart gefactureerd. En staan los van de openstaande factuur.

Incasso procedure
Na 3 betalingsherinneringen, die je ontvangt via de e-mail, wordt de incasso procedure opgestart. Deze incasso procedure wordt uitgevoerd door Bleeker Incasso te Sneek. Alle kosten die verbonden zijn met deze procedure zijn voor rekening van de klant. Uiteraard zullen wij jou informeren wanneer de incasso procedure is gestart. Alle communicatie betreffende de incasso procedure worden dan overgenomen door Bleeker Incasso te Sneek.