Relatiegeschenken & Kerstpakketten met een verhaal

Wietske

Over Wietske

(Eigenaar kaaspakket.com én Kaasspecialist)

Mijn thuis is Friesland, hier ben ik geboren en getogen. In de zomervakanties mocht ik proeven van het boerenleven bij oom Gerrit op het erf. Op de boerderij voelde ik me vrij en rustig. Er werd goed gezorgd voor de dieren en ik vond het fantastisch om mijn oom te mogen helpen. Ik denk dat destijds het eerste zaadje is gepland voor mijn verdere carrière in de wereld van kaas én dus ook kaasboeren.

Later gingen mijn vakanties en reizen ietsje verder dan Elahuizen en heb ik 4 jaar lang gereisd en de wereld mogen zien. Door die reizen begreep ik steeds beter hoe waardevol ons land is.

Daarom vind ik het belangrijk om zoveel mogelijk pure & eerlijke producten van Hollandse bodem te gebruiken in onze pakketten. Ik wil jou laten proeven hoe mooi Friesland en de rest van Nederland is. In onze relatiegeschenken en kerstpakketten combineren wij unieke producten en stellen zo de mooiste cadeaus samen.

Wat zeggen onze klanten?

Nieuwenhuijsen Scheepsbouw: Elk jaar weer top

Holland Tyre: Kaaspakket.com regelt al meerdere jaren onze geschenken naar volle tevredenheid. Ze denken mee en leveren altijd mooie producten!

Orca Crew Service: Leuk om te geven, vriendelijk en snel, goede service.

Akzo Nobel: Heel fijn samengewerkt, alles perfect geregeld!

CSU: Vriendelijk en persoonlijk.

Ministerie van Justitie en Veiligheid: Goede service, Vriendelijk tijdens contactmomenten. 

Van Wijnen Gorredijk: Goede en Snelle samenwerking.

Intralox: Fijne en persoonlijke service

Filmke.nl: Hele fijne producten en goede service!

Regionaal

Eigenwijze boeren die goed zorgen voor hun dieren en hun land. Daar houd ik van.

Kijk bijvoorbeeld naar Otto Jan Bokma van de Nylander in Workum. Hij maakt fantastische kazen met zijn Jersey koeien. Op Schapenkaasboerderij Tusken Bosk en Mar maakt Mieke Haarsma de lekkerste schapenkaas. In Burgum zijn Jan en Henk van Sparkberry iedere dag druk op hun land. Wanneer ik ze bel hoor ik een trekker en roept Henk: “Ik bel je zo terug”. Bij Sparkberry kweken ze super gezonde blauwe bessen. Boeren die met passie hun producten maken, daar kiezen wij voor. Kleinschalige boeren die ik allemaal persoonlijk ken.

Streekproducten uit jouw regio?

De kazen in ons assortiment komen veelal uit Friesland, ons netwerk kleine producenten is verspreid over heel Nederland

Dus ben je op zoek naar een relatiegeschenk of kerstpakket met streekproducten uit jouw regio? Dan helpen we je graag bij het samenstellen van een origineel cadeau!

Sociaal

Wij werken samen met Vonk Werkt.

Vonk is een sociale werkplaats in het Friese stadje Sneek, waar kaarsen worden gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze unieke en handgemaakte kaarsen vind je terug in onze relatiegeschenken en kerstpakketten. Vonk helpt ons bij het inpakwerk van onze geschenken.

Vonk! staat voor vuur. En wordt gerund door Niels Hoekstra. Niels hebben wij leren kennen als een sociaal ondernemer puur sang. Ooit begonnen in het onderwijs, maar hij had meer ambities. Nu geeft hij betekenisvol werk aan jongeren.

Bij VONK! krijgen mensen verantwoordelijkheid en horen ze er helemaal bij. Iedere werknemer krijgt professionele bedrijfskleding. Op bijna iedere kaars komt de naam te staan van diegene die de kaars heeft gemaakt. En iedere medewerker hangt met zijn/haar foto aan de muur (wall of fame).

Vorig jaar hebben wij samen me de mensen van VONK! meer dan 2000 kerstpakketten ingepakt. In ieder pakket kwam ook een sneeuwbalkaars. Door de toevoeging van de kaarsen kunnen onder andere wij ervoor zorgen dat VONK! het hele jaar door kaarsen kan produceren. Dit is zo belangrijk. Het betekent een baan voor vele jongeren.

Kaasboerderij Tusken Bosk en Mar, de lekkerste schapenkaas van Nederland

Duurzaamheid

Bijna al onze producten komen uit een straal van 100km rondom ons bedrijf in het Friese stadje Sleat (Sloten). Als Friezen zijn we enorm gefocust op duurzaamheid, om dat wij iedere dag genieten van onze mooie provincie.

Wij van kaaspakket.com willen, net als jij, dat er niets veranderd aan de mooie omgeving waarin we leven, zodat onze kinderen en alle generaties daarna ook nog mogen genieten van Friesland en de rest van Nederland.

Non-Food items 

Natuurlijk is het leuk om je relatiegeschenk of kerstpakket aan te vullen met een mooi non-food item zoals een kaasschaaf of kaasplank. Een mooie duurzame kaars, jute shopper of een ander passend cadeau. Wij kiezen heel bewust voor items die van waarde zijn en nut hebben. Wij werken enkel met leveranciers die werken met FSC certificering.

Verpakken

Om te zorgen dat onze kazen en worsten >3 maanden ongekoeld houdbaar zijn verpakken wij deze in een vacuüm verpakking. Passende verpakkingen zoeken en vinden is één van de grootste uitdagingen en missies van ons bedrijf. Graag kiezen wij verpakkingen die perfect bij om de inhoud van een pakket passen, zodat wij zo weinig mogelijk vulmateriaal hoeven te gebruiken. Dit zorgt voor minder afval, maar is ook kostenbesparend.

Wij kiezen voor verpakkingen die gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk dat de verpakking zelf ook weer te recyclen is.  Dit doen wij bij onze glazen fles bescherming, dit zijn hoezen van gerecycled karton. De vulling is gemaakt van gerecycled karton. Bij de cadeaudoos zelf zitten we soms een beetje in een spagaat. Het moet mooi, stevig en duurzaam zijn. Wij proberen hierin de juiste keuzes te maken.

“Duurzaamheid is een breed begrip. Bij ons begint duurzaamheid bij lokaal inkopen”

Benieuwd naar onze brochure met de leukste relatiegeschenken en kerstpakketten?

We komen graag persoonlijk met je in contact. Vul jouw gegevens in en ontvang onze brochure.

    Wat zijn je gegevens?

    Ik ontvang graag de brochure kerstpakket:

    We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    (* = altijd invullen)