Relatiegeschenken

Wat hebben wij super hard gewerkt om deze prachtige nieuwe collectie te lanceren! Wij zijn gewoon weer in de buurt gaan kijken wat er voor prachtige producten worden gemaakt. En we zijn trots op ieder item dat we hebben geselecteerd. Ons thema dit jaar is: Windkracht 12! Immers het was een super roerig jaar. Voor iedereen. Juist daarom deze krachtige collectie relatiegeschenken 2020.

Wil je iets van ons geven en alle kleine boeren en producenten die wij vertegenwoordigen? Wacht dan niet te lang met een offerte aanvragen. Wij horen graag van je via 0514 855118 (Hilda & Wietske) of via wietske@kaaspakket.com. 

Voor het inpakken van hoge aantallen +500 pakketten werken wij samen met het sociale werkbedrijf Empatec in Sneek.

 

36 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

36 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wij bieden unieke relatiegeschenken. Omdat jouw klant belangrijk is.

Onze relatiegeschenken met biologische kaas, wijn en delicatessen, zorgen voor een lach op het gezicht! Ze ontlokken contact. Met deze premium relatiegeschenken maak je heel veel verschillende mensen blij! Maak het jezelf gemakkelijk en bestel online. Wij ontzorgen je graag.

Persoonlijkheid en echt contact, daar draait het bij ons om. 

Advies? Bel Wietske 0514 855 118

KLANT REACTIE

“Dag Wietske, Het kaaspakket is zeer goed door een Amerikaanse en Zwitserse collega ontvangen. En eerder ook door een Nederlander die in Duitsland woont. Dus: keep up the good work! Meer dan geweldig door de smaak en diversiteit!” René Janssen, Bionet