Relatiegeschenken

RELATIEGESCHENKEN ONLINE

U bent op zoek naar iets anders, iets bijzonders voor uw relaties. Iets specialers dan het standaard flesje wijn. Dan zit u bij ons helemaal goed. Wij bieden namelijk relatiegeschenken met kaas. Een prachtige variatie aan topkazen van kazen uit de streek. Onze biologische kazen komen rechtstreeks van de boerderijWij pakken uw pakketten zelf in. In ons kaaspakhuis te Sloten (Friesland). De kaas snijden we zelf. Lokaal betrokken en persoonlijk, daar staan wij voor. Kijk gerust rond in onze online shop. Dit zijn onze meest verkochte relatiegeschenken met kaas.  Wij combineren deze kazen met topwijnen en delicatessen. U kunt snel en gemakkelijk relatiegeschenken selecteren en online bestellen. Op rekening. Bezorgd met PostNL. Bezorging op 1 adres in Nederland is gratis bij besteding van >€100. Snel iets nodig, bellen is sneller 0514 855118. Dan krijgt u meteen Wietske aan de lijn.

KLANT REACTIES

“Dag Wietske, Het kaaspakket is zeer goed door een Amerikaanse en Zwitserse collega ontvangen. En eerder ook door een Nederlander die in Duitsland woont. Dus: keep up the good work! Meer dan geweldig door de smaak en diversiteit!” René Janssen, Bionet

36 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

36 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Gratis Cadeaukaartje bij uw relatiegeschenk

Bij ieder relatiegeschenk voegen wij een persoonlijk cadeaukaartje, met uw tekst. Deze kunt u typen bij het afrekenen. Op de achterkant van dit kaartje staan onze kaasserveertips. 

Specifieke wensen?

Een relatiegeschenk geven is soms best moeilijk. Heeft u bepaalde wensen. Bijvoorbeeld geen alcohol of geen vlees in het relatiegeschenk. Geef het aan. Ik stuur u graag een alternatief.

Wilt u uw relatiegeschenk in een andere verpakking? Bijvoorbeeld in een mandje met cellofaan en lint. Geef het aan. Standaard zitten al onze relatiegeschenken in een luxe wijnkistje.

Relatiegeschenk versturen naar verschillende adressen?

Wilt u uw relatiegeschenken naar verschillende adres laten versturen? Ook naar het buitenland? Stuur uw adressen bestand door naar: wietske@kaaspakket.com. Dan zorgen wij ervoor dat alle pakketten worden aangemeld via PostNL. U ontvangt uiteraard alle track en trace codes.

Advies over onze relatiegeschenken, bel Wietske 0514 855118.

Cadeaukaartje Kaaspakket.com

Bekijk hier onze Relatiegeschenken Brochure 2017!

Klant reactie:

"Wat een gave pakketten, ben er helemaal blij mee. Super dat ze vandaag geleverd zijn, dank je wel!" Roy van Eersel, Category Development Manager, Imperial Tobacco.