Relatiegeschenken

UNIEKE RELATIEGESCHENKEN: IS JE KLANT ECHT BELANGRIJK?

Wil je echt contact met je klant? Is je klant echt belangrijk? Of sluit je je aan bij de zoveelste met een fles wijn, bos bloemen? Gaap... Je bent op zoek naar iets anders, iets echt bijzonders. Dan zit je bij ons helemaal goed. Want onze relatiegeschenken doen wel wat ze beloven. Naast het feit dat onze relatiegeschenken met biologische kaas, wijn en delicatessen. Altijd voor een lach op het gezicht zorgen. Ontlokken ze positief contact. Hierover gaan ze je bellen! De tijd van eendagspennen, eendagstassen en anonieme flessen wijn zijn voorbij. Wat nu telt is alleen nog echt contact.

Kies een relatiegeschenk met biologische kaas. Een prachtige variatie aan topkazen uit de streek. Onze biologische kazen komen rechtstreeks van de boerderij

 • Gratis bezorgd >€100
 • Op rekening kopen voor bedrijven
 • Vandaag voor 12 uur besteld, morgen bezorgd
 • Alle kazen vers van het mes, vacuüm verpakt, 120 dagen ongekoeld houdbaar

Advies? Bel Wietske 0514 855118.

KLANT REACTIE

“Dag Wietske, Het kaaspakket is zeer goed door een Amerikaanse en Zwitserse collega ontvangen. En eerder ook door een Nederlander die in Duitsland woont. Dus: keep up the good work! Meer dan geweldig door de smaak en diversiteit!” René Janssen, Bionet

33 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

33 product(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Gratis Cadeaukaartje bij uw relatiegeschenk

Bij ieder relatiegeschenk voegen wij een persoonlijk cadeaukaartje, met jou tekst. Deze kunt je typen bij het afrekenen. Op de achterkant van dit kaartje staan onze kaasserveertips. 

Cadeaukaartje Kaaspakket.com

Je wilt graag iets met logo eraan toevoegen?

Super leuk! Kies voor een:

Relatiegeschenk versturen naar verschillende adressen?

Wilt u uw relatiegeschenken naar verschillende adres laten versturen? Ook naar het buitenland? Stuur uw adressen bestand door naar: wietske@kaaspakket.com. Dan zorgen wij ervoor dat alle pakketten worden aangemeld via PostNL. U ontvangt uiteraard alle track en trace codes.

Advies over onze relatiegeschenken, bel Wietske 0514 855118.

Klant reactie:

"Wat een gave pakketten, ben er helemaal blij mee. Super dat ze vandaag geleverd zijn, dank je wel!" Roy van Eersel, Category Development Manager, Imperial Tobacco.