De kosten van de retournering zijn ten allen tijde voor rekening van de opdrachtgever.
De geretourneerde artikelen kunnen worden opgestuurd naar het volgend adres:

  • Kaaspakket.com, Koestraat 24, 8556 AB Sloten

Retourneren houdbare producten

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je pakket/product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis/bedrijf naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kaaspakket.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het pakket/product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren beperkt houdbare producten

Sommige verse producten die je via onze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Schade tijdens transport

Jouw pakket is beschadigd, voor of tijdens het transport. Dat is uiteraard heel vervelend. Daarom willen wij je vragen meteen na constatering van de breuk contact met ons te zoeken via info@kaaspakket.com. Een foto van de breuk is het allermooist. Zo kunnen wij meteen zien wat er is gebeurd. In overleg ontvang je van ons zo snel mogelijk een nieuw pakket/product. Of je ontvangt je geld retour.

Als kaasspecialisten zijn wij dagelijks bezig met kaas. Zodra wij een kaas door de midden snijden. Bekijken wij het zuivel. We kijken naar de verdeling van de oogjes. De vorm van de oogjes in het zuivel. Beoordelen de geur. Ook controleren wij de kaasstempel. Hieraan kunnen wij zien of het gaat om echte Boerenkaas (rauwmelkse kaas) of fabriekskaas (gepasteuriseerd). Maar ook waar de kaas vandaan komt. En de lengte van rijping (aantal weken) van de kaas. Onregelmatigheden in de korst en het zuivel kunnen duiden op hiaten in de kwaliteit van de kaas. Deze wordt dan meteen retour gestuurd naar de boerderij of kaasfabriek.

Kortom voordat je ons kaaspakket ontvangt, kun je erop rekenen dat wij deze grondig hebben gecontroleerd. Natuurlijk kan er, ondanks onze controle, iets misgaan. Mocht je ontevreden zijn over de kwaliteit van jouw kaas of andere producten in jouw cadeau pakket. Dan horen wij dat heel graag. Ook vragen wij je dan de kaas (die je kwalitatief als “niet goed” beoordeeld) aan ons retour te sturen. Zodat wij zelf kunnen controleren wat er mis is. Dit kunnen wij dan terugkoppelen aan de boer of fabrikant.

Het kan voorkomen dat er lucht in de vacuüm verpakking komt. Veroorzaakt tijdens het transport. Dit kun je goed zien, het plastic zit dan namelijk niet meer heel strak om de kaas. Wanneer je dit constateert dan is het heel belangrijk om meteen de vacuüm zak los te knippen en de kaas eruit te halen. Bewaar de kaas dan in een plastic kaas bak of kaaspapier in de koeling. De kaas blijft dan zeker nog 14 dagen goed.

Retour sturen kaas

Ben je er absoluut van overtuigd dat de kaas die je hebt ontvangen “niet goed” is. Dan vragen wij je via e-mail (info@kaaspakket.com) te omschrijven wat er precies mis is met de kaas. Vervolgens ontvang je van ons instructies over het retour zenden van de kaas.

Wij staan voor onze kwaliteit! Elke dag weer. Hartelijke groet, Wietske Borger (kaasspecialist)