Onze werkwijze

Relatiegeschenken en kerstpakketten kiezen, samenstellen en bestellen? Wij bieden originele relatiegeschenken en kerstpakketten voor medewerkers, collega’s en zakelijke relaties. Heb je een mooi pakket op de site gezien? Mail of bel ons voor meer informatie en een offerte op maat of bestel direct online. Je kunt onze pakketten al bestellen vanaf 10 stuks.

Herken jij jezelf hierin:

Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van relatiegeschenken en/of kerstpakketten binnen jouw organisatie. Mogelijk wordt er al jaren bij dezelfde partij besteld. Echter deze partij gaat niet echt mee in de wereldwijde veranderingen. Bijvoorbeeld non-food items blijken vaak van slechte kwaliteit. Ook bij verpakkingen wordt niet echt nagedacht over de impact op mens en natuur. Pakketten worden gevuld met producten die onwijs veel suiker bevatten. Terwijl jij juist wilt laten zien dat je iets beters hebt gekozen voor jouw collega’s en klanten. Verder loop je aan tegen het feit dat jouw vaste leverancier veelal standaard pakketten biedt en niet echt inspeelt op wat jullie organisatie of bedrijf nodig heeft. Ook een persoonlijke touche middels een leuk kaartje of mooie label, ontbreekt.

Bovenstaande verhaal is iets dat wij vaak horen wanneer klanten overstappen naar ons als vaste leverancier voor relatiegeschenken en kerstpakketten. Daar waar andere relatiegeschenk -en kerstpakket leveranciers standaard pakketten aanbieden. Starten wij juist met jouw organisatie of bedrijf als uitgangspunt. Wie ben jij, wat doet jouw bedrijf/organisatie en waar zijn jullie naar op zoek? Een totaal andere aanpak met altijd een bijzonder mooi resultaat.

Kaaspakket.com hier draait het bij ons om:
1. Regionaal: Wij kiezen regionale producten met een goed verhaal
2. Sociaal: Samen met Vonk Werkt Sneek ingepakt, een sociaal bedrijf met een groot hart voor haar medewerkers
3. Biologisch: Regio gaat boven bio, liefst beide!
4. Duurzaam: Ons drukwerk is van landbouwafval. Onze verpakkingen bij voorkeur gerecycled. Wij kiezen enkel nuttige en goede kwaliteit non-food items

Ben je op zoek naar (grote aantallen) relatiegeschenken en kerstpakketten voor zakelijke relaties, jouw collega’s en medewerkers? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij combineren de lekkerste Hollandse kazen en delicatessen en stellen hiermee originele kerstpakketten en relatiegeschenken samen.

Offerte op maat?

We ontmoeten elkaar bij jou of jij komt bij ons in ons kantoor in Sloten (Friesland). Of we stemmen het e.a. telefonisch af. Samen spreken we door wat de wensen en verwachtingen zijn. Hoe kunnen we jouw collega’s, medewerkers en zakelijke relaties blij maken? Hierbij stellen wij veel vragen:

 • Wat vindt jullie bedrijf/organisatie belangrijk?
 • Om hoeveel kerstpakketten gaat het?
 • Wat is het budget per kerstpakket?
 • Is er sprake van een thema?
 • Wat moet er absoluut in het kerstpakket zitten?
 • Waar houden de medewerkers van?
 • Wil je een non-food item toevoegen?
 • Zullen wij er iets in doen, voorzien van logo of tekst?
 • Is er een eigen product wat jullie er graag bij willen doen?
 • Wil je een eigen kerstkaart toevoegen, of zullen wij hierin een voorstel doen?
 • Moet het bij collega’s thuis worden bezorgd of op één of meerdere locaties?
 • Wanneer wil je de kerstpakketten ontvangen?

 

Wat bieden wij onze zakelijke klanten?

 • Lokale producten met een bijzonder verhaal
 • Samenwerking met Vonk Werkt Sneek (sociale werkplaats)
 • Wereldwijde verzending
 • Persoonlijke service
 • Offerte op maat, met eigen foto
 • Snelle levering
 • Logo gravure op planken en schaven
 • Gratis cadeau (kerst) kaart bij je bestelling
 • Gratis kaaspapier bij ieder pakket

Spreken onze speerpunten jou aan? Wil je ook echt een andere en betere keuze maken betreffende relatiegeschenken en kerstpakketten? Neem dan contact met mij op via 0514 855118, Wietske Borger of via wietske@kaaspakket.com. Je bent tenslotte wat je geeft.

grote-aantallen-kerstpakketten-duurzaam-biologisch-2022-4

Onze Friese roots dragen we altijd mee in onze besluiten. Wij kiezen bij voorkeur producten rechtstreeks van lokale boeren, bakkerijen en slagerijen. Omdat we zelf gevestigd zijn in het Friese stadje Sloten (de kleinste van de elf steden) halen wij producten uit onze eigen streek. Mooie kleinschalig gemaakte producten, met een prachtig verhaal. Persoonlijke verhalen van boeren die het net even anders aanpakken. Boeren die een groot hart hebben voor hun omgeving en die goed voor hun dieren zorgen. Al onze relatiegeschenken en kerstpakketten zijn origineel. Dat wil zeggen, wij hebben ze samen met jou/jullie, onze klanten, samengesteld en daarom “one of a kind”.

We willen niet opscheppen, dat zit ook niet in onze Friese aard, maar wij stellen relatiegeschenken en kerstpakketten op een bepaalde manier samen zodat ze hun eigen persoonlijke uitstraling krijgen. Hierbij speel jij als klant een belangrijke rol. Hoe specifieker jouw wensen en verwachtingen, des te beter kunnen wij een passend en origineel voorstel doen. Dit komt door onze selectie van unieke producten. Maar ook door onze mooie verpakkingen.

De offerte bevat altijd een mooie en duidelijke foto van de inhoud van het pakket zodat ook je collega’s gemakkelijk een indruk krijgen van het pakket dat je hebt samengesteld.

Wij zouden het ontzettend leuk vinden om dit jaar voor jouw bedrijf een prachtig geschenk te verzorgen. Ben je op zoek naar iets unieks? Wil je onze kaasplanken of schaven laten bedrukken met je bedrijfslogo of een mooie tekst? Het is allemaal mogelijk.

Voor advies of een offerte aanvraag zijn wij te bereiken op 0514-855118 of mail naar wietske@kaaspakket.com

Benieuwd naar onze relatiegeschenken en kerstpakketten?

Vul je gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Wat zijn je gegevens?

  Ik heb interesse in relatiegeschenken of kerstpakketten:

  We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  (* = altijd invullen)