Voor bedrijven en organisaties met een kvk-nr en btw id nr. bestaat de mogelijkheid om op rekening bestellen. Je bestelt eenvoudig online. In het winkelmandje kun je Op rekening aanklikken, dit kan alleen vanaf een bedrag van €500,-.

Nadat wij 50% aanbetaling hebben ontvangen, versturen wij jouw bestelde cadeau pakketten. Je ontvangt de rekening via e-mail. Onze betalingstermijn is 10 dagen. Op rekening bestellen kan alleen voor bestellingen met een orderwaarde van meer dan €500,-

Op Rekening kan alleen worden gebruikt voor zakelijke bestellingen en/of organisaties met kvk en btw-id nummer. En enkel vanaf een orderbedrag vanaf >€500. Bedrijven of particulieren die deze knop ten onrechte gebruiken, zullen helaas geen pakket ontvangen. De bestelling wordt dan geannuleerd. Via een e-mail zullen wij jou hierover informeren. Desgewenst kun je nogmaals een bestelling plaatsen.

Overschrijding van de betalingstermijn
Onze betalingstermijn is 10 dagen. Mocht deze termijn worden overschreden, dan zijn wij genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen. De administratiekosten bedragen €2,- per dag te laat betaald. Deze kosten worden apart gefactureerd. En staan los van de openstaande factuur.

Incasso procedure
Na 3 betalingsherinneringen, die je ontvangt via de e-mail, wordt de incasso procedure opgestart. Deze incasso procedure wordt uitgevoerd door Bleeker Incasso te Sneek. Alle kosten die verbonden zijn met deze procedure zijn voor rekening van de klant. Uiteraard zullen wij jou informeren wanneer de incasso procedure is gestart. Alle communicatie betreffende de incasso procedure worden dan overgenomen door Bleeker Incasso te Sneek.