Wietske

Over Wietske

Ben jij degene in het bedrijf die de relatiegeschenken en kerstpakketten verzorgt? Ben op je op zoek naar pakketten waarmee je je waardering wilt laten blijken? Maar ben je wars van woorden als standaard, onpersoonlijk, onzorgvuldig?

Wat begrijp ik dat goed! Na mijn studie kwam ik te werken bij een grote zuivelfabrikant. Iedere ochtend moest ik door een elektronische poort om binnen te komen. Iedere dag moest ik mezelf laten zien om niet te verdwijnen in de massa. Het voelde zo onpersoonlijk.

Mijn gevoel was dat een socialere functie beter bij mij zou passen. Ik liet me bijscholen en werd jobcoach. Toen ik erachter kwam dat dát het niet was voor mij, wist ik even niet meer wat ik moest. Vanwege mijn liefde voor Spanje had ik zin om me daar weer te gaan vestigen. Ik vertrok met mijn jonge gezin naar Spanje, waar ik 2 jaar met veel plezier heb gewoond en gewerkt. Toch bleef Friesland, waar ik ben geboren en getogen, mij roepen.

Jeugddroom

Eenmaal terug, in 2007, vestigde ik me in het Friese stadje Sloten. Ik besefte me wat ons éigen land allemaal te bieden heeft. Ik leerde veel lokale boeren kennen, zat bij hen aan de keukentafel en was onder de indruk met hoeveel passie en aandacht zij hun producten maakten. Biologische producten met een eigen verhaal en een eigen uitzonderlijke smaak.

Het was mijn jeugddroom om een eigen winkel te hebben. In mijn kinderjaren was de voorraadkast mijn winkel en deed mijn moeder boodschappen bij mij als ze ging koken. En dus startte ik een kaaswinkel, gevuld met de producten van de boeren die ik had leren kennen. Eerst in de verbouwde bijkeuken, later in een zelf verbouwd pand in Joure. Enthousiast als ik ben had ik binnen no-time een kookstudio op de bovenverdieping en zorgde ik voor de mogelijkheid om online bestellingen te doen.

Toch werd het succes me uiteindelijk te veel; ik raakte mezelf kwijt en had geen ruimte meer voor nieuwe ideeën. Het moest stoppen. Ik sloot de kookstudio, verkocht de kaaswinkel en opnieuw vertrok ik met mijn gezin, deze keer naar Zuid-Amerika. Ik had rust en tijd nodig om na de denken over wat ik echt graag wilde.

Dertien in dozijn

Toen ik weer thuiskwam wist ik het: ik wilde verder met de online shop in kaaspakketten. Ik kwam erachter dat veel van mijn klanten hun relaties enorm waarderen maar niet verder komen dan een ‘dertien in dozijn’ relatiegeschenk of kerstpakket. Met als gevolg dat de helft van de spullen weggegooid of nooit gebruikt wordt. En als ik zelf ergens tegen ben, is het verspilling.

Gelukkig heb ik deze klanten mogen helpen. Want bij Kaaspakket.com kun je gebruik maken van het gemak van het online bestellen in grote aantallen, en tegelijkertijd toch een heel persoonlijke, smaakvolle beleving cadeau doen. Een cadeau met zorgvuldig en aandachtig geproduceerde, biologische producten, van lokale kleinschalige boeren, die ik allemaal persoonlijk ken.

Wij maken relatiegeschenken en kerstpakketten met kaas in de hoofdrol, gecombineerd met gedroogde worst, noten, bieren of wijnen.

Aandacht en passie

Als jij jouw samenwerkingsrelaties écht waardeert en wilt laten merken dat er tijd en aandacht  is besteed aan het pakket zonder dit allemaal zelf te moeten doen, dan heb je iemand nodig die precies weet wat jij bedoelt en wat je nodig hebt.

Via de website Kaaspakket.com kun je online kiezen welk kaaspakket je zou willen geven en hoeveel je ervan zou willen versturen. Je kunt zelfs een bericht toevoegen. Wij zorgen ervoor dat ieder pakket, in welke hoeveelheid ook, naar de door jou opgegeven personen worden verstuurd, inclusief de door jou opgegeven boodschap. Mocht je liever zelf een pakket samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! We bieden je de mogelijkheid te kiezen uit 100 verschillende producten.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je liever telefonisch contact hebt, of dat je vragen hebt. Grote kans dat je gewoon mij, Wietske, aan de lijn krijgt. Via tel. 0514 855118 of wietske@kaaspakket.com

PS

Wil je meer over ons weten? Ik leg de meeste kilometers fietsend door ons prachtige landschap af. De wind in mijn haar en alle ruimte om nieuwe ideeën op te doen. Naast mijn 2 opgroeiende meiden is het dansen van de Flamenco mijn grote passie! Wat mij betreft komt de kracht én kwetsbaarheid van het leven samen in die dans.

Ondanks dat ik verknocht ben aan de Spaanse taal en cultuur, weet ik dat Friesland mijn thuis is. Dat ik daar altijd naar terug zal keren. Dat is ook wat ik mee wil geven in de kaaspakketten die we maken. Het thuisgevoel. Waar alles van het leven samenkomt.