Wietske

Over Wietske

Mijn thuis is Friesland, hier ben ik geboren en getogen. In de zomervakanties gingen we vaak naar mijn oom Gerrit in Elahuizen. Hij was veehouder en ik mocht hem graag helpen op de boerderij. Ik hield van reizen, de wereld zien en heb dit ook 4 jaar met heel veel plezier gedaan. Juist door mijn reizen begreep ik hoe waardevol ons land is. Met al haar landbouw en veeteelt. Deze tak staat enorm onder druk momenteel. En toch zijn er boeren die op een prachtige manier met hun dieren en hun land omgaan. Dat willen we toch niet kwijt?

Met mijn bedrijf wil ik jou laten proeven hoe mooi Friesland en de rest van Nederland is. Dit doe ik met puur en eerlijke producten van Hollandse bodem. Wij combineren unieke producten en stellen hiermee relatiegeschenken en kerstpakketten samen. Eigenwijze boeren die goed zorgen voor hun dieren en hun land. Daar houd ik van. 

 

 

Kijk bijvoorbeeld naar Otto Jan Bokma van de Nylander in Workum. Hij maakt fantastische kazen met zijn Jersey koeien. En Mieke van Tusken Bosk en Mar. Zij maakt de lekkerste schapenkaas. Bij Sparkberry in Burgum, kweken vader en zoon de gezonde blauwe bes. Hiervan maken ze heerlijke jam. Kiezen voor ons is kiezen voor vele boeren die met passie hun producten maken. Producten, van lokale kleinschalige boeren, die ik allemaal persoonlijk ken.

Wij maken relatiegeschenken en kerstpakketten met kaas in de hoofdrol, gecombineerd met gedroogde worst, noten, bieren of wijnen.

Aandacht en passie

Als jij jouw samenwerkingsrelaties écht waardeert en wilt laten merken dat er tijd en aandacht is besteed aan het pakket. Zonder dit allemaal zelf te moeten doen, dan heb je iemand nodig die precies weet wat jij bedoelt en wat je nodig hebt. Mag ik diegene voor jou zijn?

Bel me eens, dat vind ik gezellig via tel. 0514 855118 of wietske@kaaspakket.com

Brochure en kennismaken?

Persoonlijk contact vinden wij het belangrijkst. Vind je het leuk om kennis met ons te maken? Dan komen wij graag eens op de koffie of thee. Samen komen we tot een relatiegeschenk en/of kerstpakket dat past bij jouw bedrijf of organisatie. 

PS

Wil je meer over ons weten? Ik leg de meeste kilometers fietsend door ons prachtige landschap af. De wind in mijn haar en alle ruimte om nieuwe ideeën op te doen. Naast mijn 2 opgroeiende meiden is het dansen van de Flamenco mijn grote passie! Wat mij betreft komt de kracht én kwetsbaarheid van het leven samen in die dans.

Ondanks dat ik verknocht ben aan de Spaanse taal en cultuur, weet ik dat Friesland mijn thuis is. Dat ik daar altijd naar terug zal keren. Dat is ook wat ik mee wil geven in de kaaspakketten die we maken. Het thuisgevoel. Waar alles van het leven samenkomt.