Verzendkosten

  • Gratis verzending vanaf €35,- naar 1 adres in Nederland per bestelling
  • Wil je cadeau pakketten laten bezorgen op verschillende adressen in Nederland. Dan bedragen de verzendkosten €6 voor een regulier pakket en €4 voor een brievenbuspakket per adres
  • Bij verzending naar verschillende adressen, ontvangen wij graag alle adresgegevens in ons Excel format. Dit format is op te vragen via info@kaaspakket.com
  • Verzendkosten naar het buitenland worden automatisch berekend zodra je het land hebt gekozen
  • Gratis verzending is niet mogelijk i.c.m. staffelkortingen

Bezorging

Wij verzenden via PostNL. Je ontvangt ook een track tracé code nadat je hebt besteld. Je kunt je pakket dan volgen via: www.tracktrace.nl.

Zendingen naar het buitenland bieden wij aan via DHL, mits deze vervoerder beschikbaar is voor het desbetreffende land.

Zodra wij je bestelling versturen, ontvang je van ons een e-mail . Zorg ervoor dat de jij of de ontvanger van het pakket thuis is. Met name bij onze verse borrelpakketten is het heel belangrijk dat de producten meteen na ontvangst in de koelkast worden gezet. Deze pakketten worden gekoeld verzonden en blijven 24-uur koel (precies de tijd dat het pakket onderweg is)

Wanneer je niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen, zal de pakketdienst een tweede poging doen om het pakket alsnog te bezorgen. Daarna zal de pakketdienst het pakket bij het dichtstbijzijnde depot afleveren. Je kunt zelf via www.tracktrace.nl bekijken bij welk PostNL punt het pakket ligt. De bestelling blijft maximaal drie dagen op het depot liggen. Wordt de bestelling niet afgehaald, dan wordt deze teruggestuurd.

Levertijd

De levertijd van onze cadeau pakketten en losse producten is gemiddeld 1 werkdag. Wanneer je meer dan 10 dezelfde pakketten/producten besteld, kan de levertijd oplopen tot maximaal 10 werkdagen.

Je ontvangt van ons altijd een e-mail wanneer het bestelde product niet op voorraad is en zullen je dan een alternatief product voorstellen.

Tijdens ons hoogseizoen: oktober, november, december, kunnen wij helaas niet overleggen over alternatieve producten. Wij zullen dan zelf een alternatief selecteren en in het pakket doen (mits het gekozen product niet voorradig is). Wij vragen hierbij om jouw begrip. En gelukkig hebben wij hier nog nooit klachten over ontvangen.

Tijdens zon -en feestdagen verwerken en versturen wij geen bestellingen. De feestdagen zijn als volgt: nieuwjaarsdag, eerste en tweede paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste en tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag.

Vragen over verzendkosten, bezorging en levertijd bel ons op 0514 855118 of mail info@kaaspakket.com