Nieuws

Op de Dag van de Zorg verwennen wij onze collega’s extra!

dag-van-de-zorg-brievenbuscadeau

Op de Dag van de Zorg verwennen wij onze collega’s extra! Dat horen wij vaak van klanten.

Veel van onze klanten zijn zorgorganisaties en daar zijn wij best trots op. Want wat is er nu fijner om voor zorgmedewerkers een heerlijk cadeau te maken? De Dag van de Zorg vieren wij op 12 mei 2023. Op die dag zullen veel mensen in de zorg in de watten worden gelegd door een van onze cadeau pakketten.

De Dag van de Verpleging is ieder jaar op 12 mei, niet zomaar gekozen. Het is namelijk de geboorte dag van Florence Nightingale. Zij is de grondlegster van de moderne verpleegkunde.

De dag van de Verpleging, tevens Dag van de zorg is bedoeld om zorgmedewerkers een warm hart toe te dragen en waardering te tonen.

Mijn moeder werkte meer dan 25 jaar in de zorg. Bij het Talma Hiem te Balk. Zelf ben ik ondernemer geworden. Maar ik heb altijd enorm veel bewondering voor mijn mem (=Fries voor moeder)

Bekijk onze Dag van de Zorg Cadeau pakketten

Daarom draag ik de zorg een warm hart toe en maak ik graag een mooi en bijzonder cadeau. Speciaal voor jouw zorgorganisatie. Denk hierbij aan een stuk heerlijke kaas met bijvoorbeeld een leuk plankje met tekst/logo. Of een borreltasje. We voegen een persoonlijke kaart toe met een pakkende tekst. En een product sheet met de herkomst van onze producten. Samen met de sociale werkplaats in Sneek, pakken wij de pakketten met zorg in. Lokaal & Sociaal dus!

Speciaal voor de Dag van de Zorg op 12 mei 2023 hebben we een aantal voorbeeld pakketten samengesteld en bijzondere producten opgenomen in ons assortiment. Mochten onze pakketten niet helemaal aan jouw budget of wensen voldoen. Aarzel niet en neem contact op. Voor ieder thema, budget en bepaald aantal pakketten kunnen wij een passend voorstel maken. Onze offertes zijn uitgebreid, met een foto van het pakket, omschrijving van de producten en een duidelijke prijs per pakket.

Bekijk ons aanbod of bel voor meer informatie. Je kunt ons bereiken op 0514-855118 of via e-mail info@kaaspakket.com.

Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat.

De Dag van de Zorg, 12 mei, iets om in de agenda te zetten! Warme groet, Wietske