Blog

Relatiegeschenken & Kerstpakketten Trends 2022

De Trends van 2022 als het om Relatiegeschenken & Kerstpakketten gaat!

1) Een eigen kerstpakket samenstellen

Kies voor het zelf samenstellen van een kerstpakket en laat alle wensen terugkeren in je samenstelling. Laat zien dat je er werk van hebt gemaakt om het perfecte cadeau voor je medewerkers samen te stellen. Je kunt dit doen via onze samensteller of wij maken een offerte op maat die past bij jouw wensen. Dit geld ook voor Relatiegeschenken, stel ze zelf samen en verras jouw klanten.

2) Afwisseling

Afwisseling is belangrijk als we het over de trends in kerstpakketten en relatiegeschenken 2022 hebben. Heb je vorig jaar gekozen voor een cadeaubon of een keuze cadeau? Dan is het verstandig dit jaar weer voor iets anders te kiezen. Bijvoorbeeld een traditioneel pakket, maar dan met écht lekkere producten. Bekijk onze kerstpakketten en relatiegeschenken.

3) Landenthema

Een nieuwe trend is het landenthema. Denk bijvoorbeeld aan een Italiaans pakket met Italiaanse delicatessen, een Spaans pakket met sangria en kookboek of een heerlijk Frans pakket.

4) non-food items

Nuttige en duurzame non-food items. Bijvoorbeeld een mooie serveerplank, een topkwaliteit kaasmes of een duurzame jute tas.

5) Vers kerstpakket

Echte verse en luxe delicatessen. Denk aan verse kazen, groenten, vlees en vis. Met bijvoorbeeld een mooie receptkaart.

6) Lokaal en Sociaal kerstpakket

Deze trend bestaat al langer en zet nog even door. Een kerstpakket met streekproducten ingepakt bij een sociale werkplaats in de buurt, zo zorg je ervoor dat je een geschenk geeft met een verhaal. Je steunt de lokale ondernemer en je valt op door herkenbare producten voor je medewerkers en klanten. Duurzaamheid en biologische producten zijn belangrijk bij het samenstellen van deze lokale relatiegeschenken en kerstpakketten.

 

Mogen wij je helpen bij het samenstellen van het ultieme Relatiegeschenk en Kerstpakket voor jouw klanten en werknemers? Bel ons voor meer informatie op 0514-855118 of mail naar info@kaaspakket.com. Wij helpen je graag!