Blog

Vier je zakelijke successen!

Successen die moet je vieren. Dat weet iedereen. Maar doen we dat ook echt? En dan bedoelen wij met toeters, bellen, taart en borrels? Te weinig vinden wij!

Als je binnen het bedrijf successen viert, wordt de onderlinge band tussen medewerkers alleen maar beter en willen zij meer successen behalen. Maar welke successen moet je vieren én wat definieer je nou eigenlijk als een succes. Soms zit het in de kleine dingen. Wij geven een paar voorbeelden.

Ook kleine successen mogen gevierd worden. Bijvoorbeeld een compliment ontvangen van een klant, deel dit met je medewerkers. Komt er een nieuwe collega bij? Dat betekend groei! Laat ook deze dingen niet voorbij gaan zonder er bij stil te staan.

Trakteer op een stukje taart, zorg voor extra lekkere hapjes bij de vrijdagmiddagborrel of haal een warme snack voor het hele bedrijf. Werken je medewerkers thuis? Stuur ze dan een leuk brievenbuspakketje toe of een fijn borrelpakket.

Het vieren van successen kan ik het klein en in het groot. Geef je collega bijvoorbeeld een high-five als zij een mooie order hebben gescoord of geef een compliment in de vergaderzaal.

Ook wij begrijpen dat het lastig is om dit vol te houden aangezien er ook nog gewoon de drukte van de dag is! Mailtjes, telefoontjes, meetings en meer en dan ook nog alle successen vieren. Het kan zeker en zal je ook veel opleveren. Je hoeft niet altijd uit te pakken, maar soms wel!

Waarom is het vieren van successen juist zo belangrijk? 

Het vergroot de betrokkenheid van je medewerkers en zorgt voor motivatie. Wanneer je laat zien wat je goed vindt en dus een succes noemt weten werknemers ook welk werkwijze de juiste is. Daarnaast zorgt het vieren van successen voor meer werkplezier en verhoogt het de productiviteit.

Een wat groter zakelijk succes of jubileum vieren?

Veel werkgevers kiezen ervoor om iets extra’s te doen wanneer ze bijvoorbeeld 25 jaar bestaan een hele grote klant hebben binnengehaald of wanneer er een bepaalde opdracht is volbracht. Dit wordt vaak groots gevierd, met een groot feest, een diner of borrel. Vaak krijgen medewerkers een aandenken of een leuk pakketje. Wij verzorgen veel van deze leuke pakketten voor medewerkers die keihard hebben meegewerkt aan het te vieren succes.

Wil je meer weten? Bel ons op 0514 – 855118 of mail naar info@kaaspakket.com.