Blog

Kerst -en Relatiegeschenken 2021 Biologisch, Regionaal & Duurzaam

borrelbox

Onze Kerst en Relatiegeschenken 2021: Biologisch Regionaal Duurzaam, staan online!

Nu de vele offerte aanvragen voor relatiegeschenken en kerstpakketten binnenkomen hoor ik van klanten steeds vaker de woorden: duurzaamheid en groen. Zowel het relatiegeschenk als kerstpakket 2021, moet vooral aan deze 2 criteria voldoen. Wat geniet ik hiervan! Want wat zie ik de markt van kerstpakketten en relatiegeschenken veranderen, op een hele positieve manier.

Waar voorheen nog het motto: “Veel voor weinig” de norm was. Willen bedrijven en organisaties nu met name streekproducten en duurzame non-food items in hun eindejaarsgeschenken.

In mijn bedrijf werken we al meer dan 13 jaar met biologische streekproducten.

Onze 3 speerpunten in Kerst en Relatiegeschenken 2021:

  1. Biologisch
  2. Regionaal
  3. Duurzaam

vegetarisch-cadeau-pakket

1. Biologisch

Wij maken graag de keuze voor biologisch. Immers bij biologisch boeren, kiezen boeren en telers ervoor de natuur zoveel mogelijk zijn werk te laten doen, door zo min mogelijk in te grijpen. Bovendien is er bij biologische kaasboeren sprake van weidegang voor de koeien. Bij een weidegang kan een koe een zo natuurlijk mogelijk gedrag vertonen. Friesland is rijk aan prachtige boeren bedrijven. Onze Friese melk en kazen staan wereldwijd bekend als de absolute top van de wereld. Deze “topkazen” zoals ik ze graag noem breng ik maar al te graag onder de aandacht, elke dag weer.

2. Regionaal

Wij combineren de lekkerste kazen en delicatessen uit de regio (met name Friesland, Groningen en Drenthe) en stellen hiermee premium kerstpakketten en relatiegeschenken samen. Onze Friese roots dragen we altijd mee in onze besluiten. Friese roots: mooie en kleinschalig gemaakte producten van lokale boeren, bakkerijen, slagerijen.

“Verse producten rechtstreeks van de producent is en blijft ons motto”

Wij kiezen voor samenwerkingen met producenten die maximaal 100km van onze hoofdvestiging in het Friese stadje Sleat zijn gevestigd. Een uitzondering daargelaten.

3. Duurzaam

Duurzaamheid komt bij ons tot uiting in de keuze voor zoveel mogelijk gerecyclede verpakkingsmaterialen. Zo weinig mogelijk gebruik van vulmateriaal. Efficiënte logistiek. Bovendien zijn wij onlangs een samenwerking aangegaan met Vonk Sneek. Een sociale werkplaats waar kaarsen worden gemaakt die 30% zijn gerecycled, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ook kiezen wij voor non-food toevoegingen die van waarde en van nut zijn voor de eindgebruiker. Denk hierbij aan kaasplankjes, kaasschaven, jute tassen, groente/fruittassen, kwaliteitskaasmessen.

Dit is een greep uit onze leveranciers:

Kaasmakerij De Terschellinger, Kaasboerderij De Deelen, Kaasboerderij De Gelder, Tusken Bosk en Mar Kaasmakerij Oudega, Vonk kaarsen, Keurslagerij Spijkerman Akkrum, Bruinsma Worstenmakerij Joure, De IJsfabriek Joure, ’s Landsbeste Biddinghuizen, De Kleinste soepfabriek Groningen, Bakkerij Meinsma Balk, Biochips Wolvega, Sparkberry Burgum, Maallust bierbrouwerij Veenhuizen, Mole ’t Lam Woudsend, Kistenkoning Oosterwolde, Leafs ut Balk, Neleman Biowijn, Fryske Frucht.

Onlangs heb ik onze pareltjes van producten eens mooi uitgestald. En heeft onze dochter Freddy hier een mooi filmpje van gemaakt. Ik denk dat je met dit ultra korte filmpje een goed beeld kunt krijgen waar wij voor staan bij kaaspakket.com.

Overview Filmpje Kerst 2021

Wij staan voor je klaar! Ons team:

team kaaspakket.com

team kaaspakket.comKaaspakket.com

Koestraat 24

8556AB Sloten

Tel. 0514 855118

info@kaaspakket.com